ALANYA BRIELLE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1820 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Brielle. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 23:50 Fast, fresh, and tasty. Highly recommeneded
3 mrt 2024 om 9:52 Heerlijke kapsalon gegeten. Wel jammer dat een mega kapsalon bijna evenveel is als een gewone. Was dus niet genoeg om mijn buik volledig te vullen. Jammer
2 mrt 2024 om 20:04 Netjes op tijd en lekkere pizza.
1 mrt 2024 om 21:56 Als ik trek heb in een pizza bestel ik deze hier. Altijd snel geleverd, en de pizza is altijd lekker. Vriendelijke bezorgers, super!
29 feb 2024 om 19:44 Enige min puntje was dat de saus deksel niet goed erop zat waardoor alles onder de saus zat
29 feb 2024 om 0:59 Super Lekker eten en snel bezorgd!
27 feb 2024 om 16:29 Perfecto!
26 feb 2024 om 3:58 excellent!!
25 feb 2024 om 14:27 Doner Alanya altijd goed
22 feb 2024 om 21:06 Voor een heerlijke pasta moet je hier zijn! Heel goed op smaak, perfecte hoeveelheid en je kan zelfs je eigen pasta samenstellen! Met afstand de beste pasta van de omgeving. Bestel hier altijd en ze stellen NOOIT teleur. Klasse!
22 feb 2024 om 16:43 superlekker eten is erg snel bezorgd! hier ga ik zeker vaker bestellen